(FOTO) Accident grav la Chiuza: patru bărbați și un copil au fost răniți, după ce mașina li s-a izbit de o gospodărie

-A A +A

(FOTO) Accident grav la Chiuza: patru bărbați și un copil, din Anieș, au fost răniți după ce mașina li s-a izbit de o gospodărie
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Au pornit dis-de-dimineață spre Cluj-Napoca, acolo unde lucrau în construcții, însă un accident rutier le-a schimbat planurile. Este pățania tristă a unor locuitori din satul Anieș, trăită luni dimineață, în jurul orei 6.00, pe DN 17D, la intrarea în Chiuza dinspre Piatra.

  Am intrat într-o depășire, însă în acel moment o altă mașină, care venea din spate, a făcut același lucru, iar eu am dat să redresez autovehiculul, însă am prins criblura de pe marginea drumului și am ieșit în decor”, ne-a declarat cel care se afla la volan, un șofer în vârstă de 51 de ani.

  Acesta mai avea în mașină încă patru persoane: trei tineri de 20, 22 și 23 de ani, respectiv un copil de 13 ani. Dacă şoferul a scăpat aproape teafăr, ceilalți patru pasageri au suferit diferite traumatisme. În starea cea mai gravă era copilul, acesta fiind preluat de Terapia Intensivă Mobilă și transportat la spitalul din Bistrița. Tot acolo au ajuns, cu două salvări și o ambulanță SMURD, și ceilalți răniți. Cu alcooltestul negativ pentru cel aflat la volan, polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

   (Vezi filmuleț de la locul accidentului pe paginile de Facebook Radu Sîrbu și Mesagerul de Bistrița-Năsăud )

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close