|

PNL Bistriţa-Năsăud: Salutăm alegerea în funcţia de secretar general al partidului a deputatului Robert Sighiartău

-A A +A

PNL Bistriţa-Năsăud: Salutăm alegerea în funcţia de secretar general al partidului a deputatului Robert Sighiartău
Organizaţia judeţeană a PNL Bistriţa-Năsăud salută alegerea în funcţia de preşedinte al PNL a domnului Ludovic Orban şi în cea de secretar general al partidului a domnului deputat Robert Sighiartău, membru al filialei noastre.
Considerăm că dorinţa preşedintelui Ludovic Orban de a lucra cu un om tânăr, aflat la primul mandat de deputat, este o dovadă că partidul se revigorează şi porneşte pe un alt drum.
Ne bucurăm că organizaţia judeţeană a PNL Bistriţa-Năsăud este cea care a dat al doilea om ca importanţă în partid. Acest lucru ne responsabilizează şi ne obligă să devenim o organizaţie şi mai puternică.
Salutăm, de asemenea, alegerea colegei noastre Diana Morar în funcţia de judecător la Curtea de Arbitraj a PNL.
Ne dorim, la fel ca şi preşedintele nou ales, să câştigăm alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare, să avem, aşa cum a spus Ludovic Orban, „o guvernare care să arate cu adevărat ce trebuie să facă liberalii pentru această ţară”.
Îi felicităm pe colegii noştri care au obţinut funcţii de conducere la nivel naţional şi le urăm mult succes!

secretar general al PNL Bistriţa-Năsăud,
Vasile Silaşi

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close