Miraculoasa apă cu aur coloidal din Maieru va fi pusă în valoare cum se cuvine

-A A +A

Miraculoasa apă cu aur coloidal din Maieru va fi pusă în valoare cum se cuvine
  Comunei Maieru a început să i se ducă vestea ca localitatea de unde se poate lua apă vie. Este vorba despre un izvor apărut într-o zonă cu marmură, din care curge cea mai rară apă din lume: cea cu aur coloidal, despre care specialiștii cred că poate vindeca toate bolile.
  Nu va mai dura mult, aproximativ o săptămână, şi cișmeaua improvizată într-o cioată din vecinătatea primăriei va deveni amintire, întrucât ea va fi înlocuită cu un foișor spaţios, de tip mofetă. Potrivit viceprimarului Vasile Deac, investiţia, susţinută de bugetul local, prevede un foișor în mijlocul căruia va funcţiona izvorul cu apă aurită.
  Pe margine, foișorul va fi dotat cu bănci, astfel că inestetica cișmea din șosea va fi înlocuită, în câteva zile, cu un loc de relaxare frumos și pe gustul întregii comunităţi”, ne-a declarat, marţi, viceprimarul Vasile Deac.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.5 steluţe (16 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului beregszaszi

  Felicitari edililor din Maieru, succes in tot ce faceti pentru binele maierenilor si nu numai . Cu pretuire, Stefan Beregszaszy

  imaginea utilizatorului Vizitator cioara victor

  FOARTE INTERESANT!!!VA ROG UNDE SE AFLA ACEASTA COMUNA MAIERU SI CUM PUTEM AJUNGE ! VA MULTUMESC !!!

  imaginea utilizatorului Adrian S.

  Comuna Maieru se află la o oră de mers cu mașina din Năsăud pe DN17.

  imaginea utilizatorului Dragoslav Claudia

  Cum pot comanda aceasta apa ?

  imaginea utilizatorului Radu Irina Alexandra

  Am vazut la televizor ca se poate cumpara. De unde? Din ce magazine? Mulțumesc

  imaginea utilizatorului Tesi Elena

  De unde se poate comanda aceasta apa ?

  imaginea utilizatorului Balog Viorica

  Bună ziua! Doresc să știu cum pot să-mi procur această apă sănătoasă. Mulțumesc mult.

  imaginea utilizatorului ioan baran

  Am auzit de ea,cu ceva ani in urma,veau sa o testez,ca dupa povesti,nu ma iau,gen:izvorul minunilor,e.t.c.Toate fac minuni,dar nu se vede nici un rezultat concret,este lafel ca si cu icoanele,moastele,toti vindeca apara,dar spitalele sant pline de bolnavi,nenorocirile vin,gramada,fiind-ca Paraschieeva,,Dimitrie,Ioan gura de aur si altii,sant morti,iar mortii nu mai fac nimic,inclusiv Maica,doar Dumnezeu,prin Isus,mai face,creatia,face,doarr daca sant plini de Duh -Sfant si doar cat sant in viata.Pavel,Petru,Ioan,dupa ce au murit,nu au mai facut nimic,nu gasim scris,ca s-au inchinat la moaste,sfinti,adormiti si nici macar vii,ci doar Domnului Dumnezeu,restul este idolatrie.

  imaginea utilizatorului rodica pintea

  Se poate lua apa la liber, e la strada langa primarie, fff frumos amenajat, curat la orice ora curge la 4 robinete care nu se inchid niciodata cu mare presiune, e fff curata amenajata intrun foisor langa primarie la mislocu satului si e la 60 km de Bistrita dupa loc Singiorz- Bai si acolo sint multe izvoare cu apa mineralizata cu multe proprietati terapeutice pacat ca nu sant mediatizate. Locolitatile sant intro zona montana cu peisaje frumoase si apa de la Maieru e ff buna pt multe boli dupa ce bei 2 cani de apa scapi de o tusa urata cere te chinuie de mult timp, de balonari si merita sa o folosesti si ca apa plata .Incercati merita.

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Unde de găsește pentru cumpărat acesta apa

  imaginea utilizatorului Vizitatorflorintin

  da intradevar esre o apa foarte curata fara inpuritati si are foarte multe calitati luam medicamente pentru balonare si cnstipare dupa citeva zile dupa ce am baut apa nu a mai fost nevoie sa mai iau medicamente si altele marita sa incerci ca nu ai de pierdut numic numai de cistigat in privinta sanatati

  imaginea utilizatorului minodora

  vreau si eu sa cumpar apa cu aur colloidal
  cum se procedeaza?vreau o adresa, un nr.de telefon

  imaginea utilizatorului VizitatorPadurean Felicia

  Esta o apa cu multa benefecii imi doresc sa pot sacumpar si eu % sticle,As fi incantata sa stiu cym pot sa ajung sa cumpar aceasta apa,

  imaginea utilizatorului Vizitatorpanc milian

  vreau sa cumpar si eu sint curios cu cine pot sa iau legatura eu locuiesc in italia

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Aceasta apa se poate trimite si prin posta. Relatii prin e-mail , [email protected]

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close