Două autocare cu suporteri ai Dumitrei merg la Rădăuți, cu speranțe pentru promovarea Străjerilor în Liga a III-a

-A A +A

Două autocare cu suporteri ai Dumitrei merg la Rădăuți, cu speranțe pentru promovarea Străjerilor în Liga a III-a
foto: Mesagerul de BN
Dacă în meciul tur, disputat la Dumitra, al barajului pentru promovarea în Liga a III-a, Bucovina Rădăuți a avut susținerea a circa 40 de fani, mâine, jucătorii dumitreni vor avea dublu susținători. În frunte cu primarul Gheorghe Bălăjan, aproape 100 de oameni, vor face galerie pentru ACS Dumitra în tentativa a ajunge în eșalonul al treilea al fotbalului românesc. Nimic nu s-a decis, întrucât, reamintim în tur a fost 0-0. Chiar dacă rădăuțenii pornesc acum cu prima șansă ținând cont de postura de gazde, cei supranumiți ”Străjerii fotbalului” sunt deciși să-și joace șansa până la capăt și să producă surpriza. Să mai spunem că partida de mâine, de pe stadionul Municipal din Rădăuți, va începe la ora 17.30, și va fi arbitrată de un trio din Târgu Mureș, cu Andrei Florin la centru, ajutat de asistenții Cosmin Bojan și Balint Albu. Supervizori din partea FRF sunt Ionel Popa din Pașcani și Daniel Scânteie din Bacău.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close