Medicii sunt rezervaţi în ceea ce privește șansele de supravieţuire ale tânărului din Rebrișoara

-A A +A

Medicii sunt rezervaţi în ceea ce privește șansele de supravieţuire ale tânărului din Rebrișoara
Starea de sănătate a tânărului rebrișorean, în vârstă de 19 ani, victimă a absurdului accident rutier petrecut marţi noaptea, pe un drum în pantă din hotarul Năsăudului, este critică. Internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, acesta este ţinut în viaţă numai cu ajutorul aparatelor. Practic, activitatea cerebrală este activă doar asistată de aparatura medicală.
Prins sub mașina pe care încerca să o împingă pentru a o scoate dintr-un ogaș, tânărul a suferit un stop cardio-respirator. În urma resuscitării efectuate de salvatorii sosiţi la locul accidentului, inima a repornit după mai bine de o jumătate de oră, însă lipsa oxigenării creierului a făcut ca tânărul să nu-și revină încă din comă.
„Starea sa este foarte gravă. Tânărul este intubat și ventilat mecanic, iar prognosticul este unul rezervat”, a spus, miercuri după-amiază, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, medicul Mihaela Mastan.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4.8 steluţe (5 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close