(FOTO) Un BMW s-a făcut praf, după o depășire neregulamentară între Liviu Rebreanu și Cepari. Şoferița a scăpat ca prin minune

-A A +A

(FOTO) Un BMW s-a făcut praf, după o depășire neregulamentară între Liviu Rebreanu și Cepari, însă șoferița a scăpat ca prin minune
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  O conducătoare auto de 34 de ani, domiciliată în comuna Salva, a scăpat cu leziuni care nu-i pun viața în pericol, după ce mașina marca BMW pe care o conducea a fost transformată într-un maldăr de fiare contorsionate, în urma unui accident spectaculos. Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.40, pe DN 17C, la ieșirea din cartierul năsăudean Liviu Rebreanu către satul Cepari. Primele cercetări arată că pe o porțiune de drum marcată cu linie continuă șoferița a vrut să depășească un TIR (condus de un năsăudean), însă a prins criblura de pe margine, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod betonat, după care s-a răsturnat. Noroc că purta centura de siguranță. Femeia a ieșit singură din autoturism, paramedicii SMURD ajunși la fața locului acordându-i primul ajutor. Cu un traumatism cranio-cerebral și unul de bazin, ambele minore, șoferița a fost transportată în stare stabilă la Camera de Primire Urgențe a Spitalului orășenesc din Năsăud. Polițiștii Serviciului Rutier au deschis o anchetă.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 2.3 steluţe (6 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

  V-am spus io ca aia de "dincolo de Deal " ... nu sunt " ipeni la icre" si au "microcipurile virusate" ... ! Degeaba crestinismul este bine "implementat " in zona, ca parintii lor nu prea i-au dus la Biserica cand au fost mici !
  Aproape ca nu exista zi, sa nu citim in ziare, ca iar s-a "dat de-a dura" sau iar a vrut cate un "smecher " ... sa-i "traga un cap" la cate un stalp , cap de pod sau pom de pe marginea drumului, numai ca n-a incaput de caroseria masinii pe care o "dirija" ... prin acele zone ... precum "berbecii " salbatici pe pe Tzibles .

  imaginea utilizatorului Nasaudean

  Drag cititor din Bistrita.... ce sa ti zic eu tie? Mai citeste de doua, trei ori comentariul tau si probabil exista o sansa mica sa ti dai totusi seama singur de prostia care... nu zace... emana din tine. O persoana care nu e capabila decat de astfel de generalizari ori nu a ajuns la maturitate, ori este incapabila de a gandi sau are un nivel de discernamant redus, ori...cum este probabil si cazul tau ... e proasta si a fugit de carti toata viata preferand posturile de televiziune ceausiste de dragul vremurilor trecute. Salutari din orasul academicienilor scump cititor din Bistrita... Nu am mai pus ghilimelele pt ca am vazut ca ti plac tie si atunci probabil intelegi torusi ironia.... e si asta ceva.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close