(FOTO) Nu s-a asigurat la punerea în mișcare a vehiculului și a produs un accident rutier, la Telciu

-A A +A

(FOTO) Nu s-a asigurat la punerea în mișcare a vehiculului și a produs un accident rutier, la Telciu
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Miercuri seara, în jurul orei 22.00, Serviciul Unic 112 a fost alertat despre producerea unui accident rutier pe Drumul Național 17 C, în centrul comunei Telciu. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un șofer în vârstă de 51 de ani - Liviu P. - din Telciu, aflat la volanul unui VW Golf și avându-l în dreapta pe fratele său (Daniel P., 41 ani), nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a fost lovit un autoturism care circula regulamentar, un VW Passat la volanul căruia se afla un tânăr din Săcel (Maramureș), Ionel P. (20 de ani). Din fericire, niciunul dintre cei trei bărbați implicați în accident nu a fost rănit. Polițiștii au început cercetările în acest caz.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

  Nu vi se pare ca in zona aia sunt cam multi ... " Homo Berbecus " ... care vor sa "impunga si sa le traga cate o capatzana " ... la toti stalpii , pomii si capurile de podetze... dar nu "incap " de caroseria masinilor pe care doar ... le "dirijeaza" ( nu le conduc... Ce-i aia conducere ) ?!

  imaginea utilizatorului Vizitator

  pentru Cititor din Bistrita eu cred ca tu esti un amarastean care din lipsa de ocupatie stai si comentezi aiuria dar inainte de a comenta ar trebui sa te inscrii sa faci o scoala pentru ca esti un analfabet si esti mult mai prost decat cei din ZONA AIA asa cum ne zici tu deci esti un HOMO PROSTUS ANALFABETUS

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close