|

Weekend cu multe rezultate de podium pentru cicliștii de la Bistritz Bike Shop Racing Team

-A A +A

Weekend cu multe rezultate de podium pentru cicliștii de la Bistritz Bike Shop Racing Team
  A trecut încă un weekend plin pentru cicliștii de la Bistritz Bike Shop Racing Team. O parte din membrii echipei au participat în perioada 1-2 iulie la cea de a doua etapa din Cupa Naţională de Downhill în Vatra Dornei, iar băieţii de la cross country au participat sâmbătă, 1 iulie, la „MTB Maraton Baia Mare”. La etapa a doua din CND, Vatra Dornei, echipa a fost prezentă cu opt membri, din care trei au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului; rezultatele acestora, după cum urmează: Zăgrean Petra - locul I la categoria Feminin, Hunyadi Mihai - locul II la categoria Masters, Alex Acurmuloaie - locul I la categoria Hardtail, Someșan Paul - locul II la categoria Copii, Scuturici Pavel - locul V la categoria Masters, Băieşiu Alexe Ioan - locul 12 la categoria Masters, Pop Marius Bogdan - locul 21 la categoria Masters și George Nedelcu - locul 26 la categoria Masters.
  La maratonul ciclistic de la Baia Mare au fost două trasee: unul scurt, de 30 km, și unul lung, de 72 km. Juniorul Andrei Burian s-a afirmat din nou, urcând pe treapta a treia a podiumului (din 11 participanţi) la categorie și obţinând locul 19 (din 155 de concurenţi) în clasamentul general, după un parcurs plin de peripeţii.
  „O cursă în care am avut parte de probleme tehnice, ploaie abundentă și un băiat care a căzut în faţa mea și și-a spart barba, astfel că a trebuit să opresc să-l ajut”, povesteste el pe Facebook.
  Nu a fost deloc uşor nici pentru Ioan Băbuţan, care a participat la traseul lung. Pe lângă faptul că traseul a fost de o dificultate deosebit de ridicată, Ioan s-a rătăcit și a parcurs cel puţin 4 km în plus din cauza unor marcaje rămase de la una dintre ediţiile precedente ale concursului. Cu toate acestea, a obţinut un binemeritat loc V la categoria 40-49 ani (din nouă concurenţi) și locul 22 (din 36 de competitori) la general.ţ
  Următoarea competiţie la care va fi reprezentată Bistritz Bike Shop Racing Team, prin Andrei Burian, este Imprezzio Global MTB Marathon Cluj, ce va avea loc în data de 9 iulie, iar o mare parte din membrii echipei vor fi prezenţi la etapa a treia din Cupa României la Enduro, concurs organizat în perioada 8-9 iulie, în Munţii Ciucaș.

  Hunyadi Mihai (Miki),
  Bistritz Bike Shop Racing Team

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close