(FOTO) Un bărbat este în comă, după ce a căzut de pe scuter, la Zagra. A fost solicitat elicopterul SMURD

-A A +A

(FOTO) Un bărbat este în comă, după ce a căzut de pe scuter, la Zagra. A fost solicitat elicopterul SMURD
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Un bărbat din Zagra urmează să fie transportat la spital în stare deosebit de gravă, după ce a căzut de pe scuter, în această după-amiază, pe raza localității de domiciliu.

  În jurul orei 17.00, fără a purta cască de protecție, Grigore M., în vârstă de 42 de ani, venea pe scuter spre centrul satului, însă din cauza faptului că circula cu viteză, într-o curbă acesta a pierdut controlul mopedului și a fost proiectat într-un zid de beton de pe marginea drumului, fiind accidentat extrem de grav.

  Paramedicii de ambulanța SMURD Năsăud sosiți la fața locului au stabilit că starea bărbatului este deosebit de gravă, el suferind un traumatism cranio-facial și un traumatism cranio-cerebral fiind în comă de gradul 3, drept pentru care au solicitat intervenția elicopterului SMURD din Târgu Mureș. Aparatul de zbor va ateriza la stadionul ”Progresul” din Năsăud. Tot aici, urmează să ajungă și Terapia Intensivă Mobilă. Cunoscuții spun că bărbatul este divorțat iar în urmă cu o lună acesta suferise un accident rutier asemănător, după ce s-a răsturnat cu un ATV, tot la Zagra, însă a scăpat cu bine după câteva zile petrecute la spital.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.2 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close