(FOTO) ”Crucea Transilvană” pentru primarul comunei Șanț, inginerul Ioan Szabo

-A A +A

(FOTO) ”Crucea Transilvană” pentru primarul comunei Șanț, inginerul Ioan Szabo
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Primarul comunei Șanț, inginerul Ioan Szabo, a primit, duminică, ”Crucea Transilvană”, cea mai înaltă distincţie a Mitropoliei Clujului, care i-a fost acordată pentru sprijinul acordat comunităţii ortodoxe. Distincția i-a fost înmânată primarului de către ÎPS Andrei, mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, la finalul Sfântei Liturghii oficiate cu prilejul resfințirii bisericii ”Sfântul mare Mucenic Dimitrie” din satul Valea Mare.

  "Îi oferim domnului primar al comunei Șanț, domnului Ioan Szabo, Crucea Transilvană, în semn de recunoștință pentru ajutorul pe care l-a dat lucrărilor de reabilitare la cele două biserici ortodoxe, dar și celorlalte activități desfășurate aici. Vrednic este !”, a spus ierarhul.

  Este o onoare pentru mine să primesc o distincție atât de valoroasă. Primirea ei mă motivează să continuu sprijinirea vieții spirituale a frumoasei noastre comune. Doresc tuturor multă sănătate și Dumnezeu să ne ajute!”, ne-a declarat primarul Ioan Szabo.

  Edilul comunei Șanț este recunoscut pentru grija arătată bisericilor din cele două sate, indiferent de confesiune. Nu trebuie omis nici sprijinul acordat de Consiliul Local cultelor religioase.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizi

  Din nou, Biserica se interfereaza aiurea in viata comunitatii, depasindu-si atributiile.
  Iar domnul primar... ce sa spun, ar fi fost mult mai frumos sa primeasca o distinctie pentru terminarea implementarii sistemului de canalizare, care se taraganeaza si parca nu se mai termina niciodata.

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  Close