|

Material lemnos transportat fără documente legale

-A A +A

Material lemnos transportat fără documente legale
La data de 15 iulie a.c., poliţiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au identificat în trafic un tânăr de 28 ani, din Tiha Bârgăului, în timp ce transporta cu o autoutilitară 12 mc de material lemnos, fără a deţine documente legale de transport. Tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 lei. De asemenea, a fost dispusă confiscarea materialului lemnos și a autoutilitarei în cauză.
***
La aceeași dată, poliţiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareș au depistat în trafic un alt tânăr, de 29 ani, din Mica, judeţul Cluj, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe DJ 170, prin Reteag, cantitatea de 3,5 mc de material lemnos, fără a avea documente legale. Tânărul a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos, în valoare de 630 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
Close