Un telcean face furori la curtea regelui Hagi: Cristi Ganea a marcat un gol fabulos în Liga Campionilor

-A A +A

Un telcean face furori la curtea regelui Hagi: Cristi Ganea a marcat un gol fabulos în Liga Campionilor
foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
  Avem motive de mândrie: miercuri seară, conjudețeanul nostru Cristi Ganea (25 de ani), noua minune a fotbalului românesc, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului românesc în cupele europene. S-a întâmplat în minutul 78 al meciului Viitorul Constanța - APOEL Nicosia, partidă contând pentru turul 3 preliminar din Liga Campionilor, atunci când fundaşul stânga al echipei lui Gică Hagi a marcat cu o execuţie fabuloasă, a la Roberto Carlos, reuşind primul gol al Viitorului într-o competiţie europeană.

  În acel minut, cel născut la Telciu și care a făcut primii pași în fotbal la Eciro Forest din localitate, a catapultat mingea în vinclu de la 30 de metri, imprimându-i un efect uluitor, la fel cum a făcut în urmă cu câteva zile în poarta celor de la Gaz Metan Mediaş, în prima etapă din Liga I. Astfel, execuţia fabuloasă a lui Ganea transformă trupa lui Hagi în favorită la calificarea în play-off-ul Champions League. Regele fotbalului românesc a făcut chiar o reverență măgulitoare, la interviurile de după partidă.

  Eu n-am dat gol niciodată cum a dat Cristi Ganea. El a crescut mult, crește în fiecare zi. E profesionist, are talent!", a declarat Hagi la TVR. La rândul său, eroul partidei a spus că a profitat de așezarea portarului la faza golului. "A fost un meci foarte greu. Aveam o presimțire bună, mă bucur că am marcat, mă bucur că execuțiile mele aduc puncte la echipă. Am văzut cum s-a dus mingea, dar n-am văzut reluarea la finalul meciului. Am vrut să dau peste zid. Am văzut unde stătea portarul. Pentru mulți dintre noi a fost prima sau a doua oară când am jucat un meci așa important. Acum trebuie să ne odihnim, duminică avem meci cu Dinamo și săptămâna viitoare trebuie să mergem în Cipru și să nu pierdem", a spus Ganea la finalul partidei, la TVR.

  Cu siguranță forma sportivă și calitatea sa umană vor aduce urmări importante în cariera telceanului nostru. Bravo Cristi, hai România!

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (6 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close