Vasile Silaşi crede că nu a obţinut bani pentru proiecte deoarece este liberal

-A A +A

Vasile Silaşi crede că nu a obţinut bani pentru proiecte deoarece este liberal
Secretarul general al Filialei Bistriţa-Năsăud a Partidului Naţional Liberal, primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi, a lansat, joi, un apel la solidaritate adresat primarilor.
Cer primarilor care au depus proiecte pe Măsura 7.2 să solicităm Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale realocarea celor 400 de milioane de euro rămaşi necheltuiţi pe diverse măsuri. Importanţa investiţiilor în infrastructura rutieră o demonstrează cele 375 de proiecte deja depuse pe această măsură, mai precis pe submăsura infrastructura rutieră”, a spus Silaşi.
De asemenea, acesta propune ca proiectele care au căzut sub pragul de 50 de puncte din ghidul de eligibilitate al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) sau care nu întrunesc acest punctaj să fie incluse în Programul Naţional de Dezvoltare Locală, proiectele fiind verificate de specialiştii AFIR. Primarul Silaşi consideră că nu a primit bani pentru investiţii în reţele de alimentare cu apă, canalizare şi asfaltarea a 17 km de drumuri locale deoarece este secretarul general al PNL BN.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Nasaudean

Domnul Silas, asa au facut si cei care astazi sunt in opozitie, in raport cu cei care astazi sunt "la butoane " . Fiecare isi "da foc" sau "trage oala la focul propriu" ( mai intai ) ... si daca mai "ramane"... da si la ailalti, macar de ochii lumii . Nu "v-au dat "... nu neaparat ca sunteti "liberal " ... si daca nu v-ati fi "separat " de USL cu siguranta v-ar fi dat . Totul este o "loterie " si este greu sa anticipezi in ce "aripa" sa intri , ca sa nu risti sa "fi impuscat in ea " !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close