Dynamic Tools a deschis la Bistriţa cel mai mare showroom din ţară. Producători de renume mondial şi atelier de reparaţii

-A A +A

Dynamic Tools a deschis la Bistriţa cel mai mare showroom din ţară. Producători de renume mondial şi atelier de reparaţii
  Compania Dynamic Tools a inaugurat la Bistriţa, vineri, de la ora 13.00, cel mai mare showroom din ţară. Imensul spaţiu de expunere de unelte şi utilaje pentru activităţi profesionale şi de hobby din domeniul agriculturii, întreţinerii spaţiilor verzi, curăţeniei şi construcţiilor este deschis pe strada Industriei nr. 8, la intersecţia cu strada Nicolae Drăgan.
  Inaugurarea s-a desfășurat în prezența președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, şi a președintelui Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Vasile Bar.
  Șirul alocuțiunilor a fost deschis de inginerul Virgil Petruțiu, fondatorul firmei, care a trecut prin mai multe spații și formule de organizare, până la începerea construcţiei noului spaţiu, în primăvara anului 2016, cu durata de peste 1 an. Punctul de lucru are peste 2.000 de metri pătraţi, suprafaţa construită desfăşurată fiind de 1.400 mp, împărţită într-un generos spațiu de expunere, un atelier de reparaţii, un depozit şi o zonă administrativă. De asemenea, clienţii magazinului au la dispoziţie peste 25 de locuri de parcare.
  Directorul general al societății, Bogdan Petruțiu, un tânăr entuziast, a spus că această investiţie reprezintă munca de 20 de ani a familiei Petruțiu și că este foarte mulțumit de felul cum arată magazinul.
  Este o bucurie și o onoare să particip la acest eveniment, să adresez felicitari familiei Petruțiu, care a reușit să inaugureze o afacere de succes în acest spațiu ce prezintă și un service, ceea ce este foarte important. Se vede că mentalitatea începe să se schimbe și că folosim echipamente performante. Zona industrială Bistrița a fost privatizată de profesioniști, care nu au vândut zestrea anterioară la fier vechi, ci au procedat de așa manieră, încât astăzi avem societăți ca Rombat, Raal și Teraplast. Familia Petruțiu merită tot respectul pentru crearea unor noi locuri de muncă și a unor condiții civilizate de lucru. Trebuie să privim lucrurile bune și să sperăm că statul va deveni partener al mediului de afaceri din țara noastră”, a transmis președintele CJ, Emil Radu Moldovan.
  Clienţii pot găsi în showroom cea mai diversă gamă de scule şi utilaje profesionale din oferta a peste 40 de producători de renume mondial, precum şi utilaje mari, inclusiv tractoare şi accesorii pentru tractoare, motocultivatoare sau motocoase.
  Spaţiul pentru activitatea de service are şase posturi de lucru destinate reparaţiilor sau întreţinerii uneltelor şi utilajelor.
  Reducerile oferite cumpărătorilor cu ocazia inaugurării se vor prelungi până în 11 august. Orarul noului magazin Dynamic Tools (firmă cunoscută în mediul online drept „Big Store”, după imobilul „Big” din Bistriţa) este următorul: luni – vineri, 8.00 – 18.00, sâmbătă, 9.00 – 13.00.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close