(FOTO) Coliziune între două mașini, după o depășire hazardată, între Năsăud și Rebrișoara

-A A +A

(FOTO) Coliziune între două mașini, după o depășire hazardată, între Năsăud și Rebrișoara
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Seara de marți a venit cu ghinion pentru doi şoferi, o tânără din Rebra (în vârstă de 18 ani) şi un băiat din Feldru (26 ani), protagoniştii unei coliziuni care, din fericire, nu a avut urmări grave. Necazul s-a petrecut în jurul orei 21.00, pe DN 17 D, la ieşire din Năsăud spre Rebrișoara, atunci când şoferiţa - aflată la volanul unui Audi pe direcția de mers către Năsăud, a intrat în depășirea unei coloane de autovehicule, însă a lovit aproape frontal un Volkswagen ce venea regulamentar din sensul opus. Din fericire, după tamponare nimeni nu a avut de suferit, șoferița acuzând un atac de panică. Ea a primit ajutorul paramedicilor SMURD și a refuzat transportul la spital. Alcooltestul a ieşit negativ pentru ambii conducători auto iar acum cazul a intrat în atenția poliţiştilor rutieri din Năsăud.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Nasaudean

  Va sfatuiesc sa fiti cu "ochi-n patru " tot timpul prin zona aia , ca nu se stie pe ce " iesiti din casa " ! Pe acolo , " ie smecherii reciclati pe sub podurile din UE " si cand se intorc inapoi, toti parca-s " batuti cu leuca de la straif " !
  Si eu, intr-o zi, eram la volanul masinii mele si treceam prin Nasaud si dintr-odata , " un smecher cercelat din asta " m-a depasit brusc si exact pe trecerea pentru pietoni in zona Magazinului Lidl , mi-a taiat efectiv calea cu o masina "bengoasa" si a oprit tot brusc in fata mea , de abia am reusit sa nu-l tamponez din spate sau alteral .
  Initial m-am gandit ca nu i-a placut "moaca mea "... sau are el treaba cu mine din te miri ce "datorie neplatita " . Am oprit in spatele lui si l-am intrebat politicos ce s-a intamplat si mi-a facut semn "smechereste " asa a "lehamite "... se plec mai departe ca daca nu... ( si mi-a facut un gest cu degetul a la "Pomohaci " ... ) si nu odata am patit-o in aceasta zona , adica " dincolo de dealul unde si-a dus dr.acu calu si surdu iapa " ... !
  Asadar , fiti atenti pe unde si cum ... ca toti " ie smecheri " cu masini radiate din circulatie, circula pe drum cu numere expirate, false , inmatriculate eiurea ori foarte multe cu volan pe dreapta , cumparate cu te miri ce acte dubioase si nimeni nu indrazneste sa-i controleze , ca doara e tzara lu " foaie verde " ! ! !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close