Aspersoare râd în soare, în premieră, pe gazonul stadionului din Năsăud

-A A +A

Aspersoare râd în soare, în premieră, pe gazonul stadionului din Năsăud
  Devenită caz revoltător la ediția din acest an a „Zilelor orașului Năsăud”, din cauza stării deplorabile în care a ajuns după ce a fost „batjocorită” de cauciucurile autovehiculelor artiștilor ori inginerilor de sunet, iarba de pe terenul de fotbal al stadionului „Progresul” cunoaşte în aceste zile o a doua tinerețe. Motivul? O investiție privată, realizată de un grup de tineri inimoși, iubitori ai fotbalului, prin intermediul căreia pânza freatică din spatele porții nordice a fost captată în șase puțuri, pentru o redistribuire a apei către gazon, vestiare și containerul cu grupurile sociale. Astfel, gazonul a simțit, în premieră, beneficiul aspersoarelor, cu implicații majore pentru suprafața de joc. După cum ne-a informat viceprimarul Dorin Vlașin, cheltuielile s-au ridicat la circa 11.000 de lei, fiind susținute în exclusivitate din sponsorizări și prin implicarea comunității locale. De subliniat și faptul că cel care a dus greul inițiativei lăudabile a fost președintele clubului Progresul, Ioan Pop.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close