Cupa României, turul I: Voința Cetate - U Cluj 0-7 (0-6)

-A A +A

Cupa României, turul I: Voința Cetate - U Cluj 0-7 (0-6)
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Animație mare, miercuri după-amiază, la terenul de fotbal din Orheiu Bistriței, acolo unde, sub privirile a peste 500 de spectatori, FC Universitatea Cluj s-a impus cu 7-0 în fața gazdelor de la Voința Cetate, într-o partidă ce a contat pentru primul tur al Cupei României.

   ”Studenții” au pornit ca din pușcă, astfel că în minutul 16 scorul era deja 0-4, după reușitele lui Hațiegan ('3, '16) și Hordoan ('6, '10). Prima fază mai acătării în contul Cetății am înregistrat-o în minutul 19, atunci când Ştețco a șutat în zid, dintr-o lovitură liberă. Veteranul Goga ('39) a dus scorul la 0-5, iar prelungirile primei reprize au adus o fază spectacol.
  În minutul 45+1 Lemac a fost faultat în careu de un jucător advers, iar Giurgiu a marcat din lovitura de la 11 metri, după un “assist” de la Goga în fața porții Voinței, după modelul Messi-Suarez.

  În repriza secundă, U a redus turația permițând gazdelor să respire mai ușor. În minutul 53, Rareș Petrean a trimis în zid din lovitură liberă, iar Iuliu Hațiegan a stabilit scorul final, după ce a reușit hattrick-ul în minutul 56. Ultima ocazie am trecut-o în dreptul lui Dobrea ('66), care, de la marginea careului, a trimis peste transversală, după ce Voința a beneficiat de o lovitură liberă.

  De notat atmosfera frumoasă creată de cei aproape o sută de suporteri ai lui U, din Peluza ”Șepcile Roșii”. 

  VOINȚA CETATE: Pop - Bugnar, Nap, Patca, Rus - Ganea, Dobrea, Conon, Ștețco - Petrean, Măjer; Antrenor: Gabriel Bozga
  Au mai jucat: Simionca, Bârsan și Neagoș

  U CLUJ: Albuț - Irimie, Onicaș, Abrudan, Takacs - Micaș, Goga, Giurgiu - Lemac, Hațiegan, Hordoan; Antrenor: Marius Popescu
  Au mai intrat: Manu, Ionescu, Cordoș

  Arbitrii: Zoltan Szekely - Ștefan Lar și Răzvan Soponar (toți din Baia Mare)

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close