Consens în CL pentru finanţarea CSM Bistriţa: 1 milion de lei acum, 1 milion de lei la anul

-A A +A

Consens în CL pentru finanţarea CSM Bistriţa: 1 milion de lei acum, 1 milion de lei la anul
La Primăria Bistriţa s-au întâlnit, joi, viceprimarii Cristian Niculae şi Gelu Muthi, consilierii municipali Sorin Hangan, Antal Atilla şi Teodor Mârza și antrenorul echipei CSM Bistriţa, Horaţiu Pașca, pentru a discuta despre un proiect de Hotărâre al Consiliului Local vizând susţinerea echipei de handbal a Bistriţei.
În urma discuţiilor pe care le-am avut cu liderii de grupuri politice din Consiliul Local Bistiţa, am decis să elaborăm împreună un proiect de Hotărâre privind susţinerea financiară a echipei de handbal feminin CSM Bistriţa. Proiectul va fi iniţiat și asumat de către toţi consilierii locali. Sunt bucuros că toţi colegii, indiferent de partidul din care fac parte, au agreat și susţin acest proiect”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.
Acesta a mai arătat că performanţele echipei sunt în strânsă relaţie cu finanţarea şi că există bază legală pentru finanţarea echipei. Sumele vehiculate au fost 1 milion de lei pentru acest an şi încă 1 milion de lei pentru anul viitor, la care se adaugă 2 milioane de lei de la Consiliul Judeţean pentru sezonul 2017-2018.
„Aşa cum finanţăm reabilitarea unor străzi, trebuie să finanţăm şi sportul”, a spus viceprimarul Gelu Muthi.
Antrenorul CSM Bistriţa, Horaţiu Pașca, a apreciat iniţiativa Consiliului Local de a sprijini echipa de handbal a municipiului: „Mă bucur sincer că văd parteneri puternici. Asta nu face decât să confirme că acest proiect este unul util pentru comunitate. Asocierea celor mai importante instituţii ale statului dintr-un judeţ într-un proiect sportiv nu face decât să transmită un semnal clar că acest judeţ își dorește să investească în sport”.
În ce priveşte aşteptările şi rezultatele viitoare, antrenorul CSM Bistriţa a precizat că lucrurile solide se construiesc în timp, că echipa trebuie să crească stabil, că ambiţiile sunt mari, dar şi că nu trebuie sărite etape.
La final, a fost prezentat modelul noului tricou în care va juca echipa.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Bistritean

Asa domnilor politruci, f..eti banii publici si azvarliti-i pe tot felul de cluburi private, particulare , ca astea-s prioritatile municipiului Bistrita ! Nu va este rusine ?!

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close