Primarul Vasile Borș vrea cinematograf în comuna Maieru

-A A +A

Primarul Vasile Borș vrea cinematograf în comuna Maieru
Maieru este pe cale să devină prima localitate din mediul rural al judeţului care redeschide un cinematograf. O confirmă primarul Vasile Borș, care vorbeşte despre un proiect finanţat din fonduri europene.
Este vorba de o investiţie de 500.000 de euro pentru modernizarea Căminului Cultural, acesta urmând să funcţioneze și ca sală de cinematograf. Investiţia se derulează prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR). Am avut vizita în teren, lucrurile sunt OK, fiind la un pas să obţinem finanţarea dorită. Proiectul respectiv prevede inclusiv achiziţionarea de aparatură pentru proiecţia de filme”, ne-a declarat, joi, primarul Vasile Borș.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Nasaudean

Pai daaaaaaaaaa.... si in cinematografe sa le faca filme celor "trecuti dincolo"... , maiales ca astazi tinerii nu se mai duc nici macar la biblioteca ! Este la fel ca si politica "salilor de sport" a distinsei si "frumoasei" Udroaia prin care fostul PDL a spalat o groaza de bani ... ageaba !

imaginea utilizatorului Vizitator

Primul film care va fi proiectat la inaugurare să fie "Adulterul...politic", în care rolul principal îl are Vasile Borş!!!

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close