Musculoşii Planetei se adună în noiembrie la Bistriţa, la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness

*Roxana Ciuhulescu: „Ne pregătim de unul dintre cele mai importante evenimente din România”

-A A +A


Musculoşii Planetei se adună în noiembrie la Bistriţa, la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness
  La Consiliul Județean s-a dat, joi, startul şirului de evenimente premergătoare Campionatului Mondial de Culturism și Fitness, Juniori și Masters, care va aduna la Bistriţa, în luna noiembrie, crema musculoşilor şi musculoaselor Planetei. Regalul de culturism şi fitness este programat în perioada 10 - 13 noiembrie, la Sala Polivalentă.
  La conferința de lansare a evenimentului au participat președintele Consiliului Județean (CJ) Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, primarul Bistriței, Teodor Ovidiu Crețu, precum şi vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu, în calitate de organizator.
  Președintele CJ a informat că pentru a câștiga Bistrița dreptul de organizare a fost realizat și prezentat un scurt film cu județul, un plus fiind şi faptul că mulți dintre participanții la congresul unde a fost selectat oraşul gazdă știau despre Dracula. Vor veni în municipiul nostru între 350 şi 500 de sportivi, din 45 de țări, aproximativ 1.000 de persoane cu tot cu cei care îi vor însoţi. Sportivilor le va fi oferit un circuit turistic în județ și vor vedea negreșit Colibița, Biserica Evanghelică și alte puncte de atracție.
  Este un proiect unic pentru județul nostru și pentru România, un eveniment care va aduce o promovare substanțială. Bistrița, Bistrița-Năsăud merită un astfel de eveniment, care va încununa activitățile din ultimii ani”, a mai spus Radu Moldovan.
  Organizarea este confirmarea unei activități sportive foarte bune în municipiu și suntem onorați să participăm la organizare, fapt pentru care îi mulțumim domnului președinte Toncean. Va fi un eveniment formidabil, care ne va promova municipiul”, a declarat şi primarul Ovidiu Creţu.
  Gabriel Toncean a spus că urmărește de mai mulți ani activitatea sportivă de la Bistrița și a sugerat că îi place atât de mult felul cum se lucrează aici, încât ia în calcul mutarea cu familia în municipiul nostru. Președintele Federației Române de Culturism și Fitness este preocupat, de asemenea, de aducerea elevilor în sălile de sport și de lărgirea bazei de selecție.
  Despre Dracula culturist, mascota evenimentului, Gabriel Toncean a spus: „Am dorit să ieșim în evidență la nivel de promovare, să facem ce nu s-a mai făcut, pentru un impact vizual maxim”.
  Ne pregătim de unul dintre cele mai importante evenimente din România. Azi e primul eveniment de promovare, însă urmează până la startul competiției o campanie de promovare, inclusiv în licee”, a spus şi Roxana Ciuhulescu.
  Campionatul Mondial de Culturism și Fitness va fi însoțit de un amplu program dedicat sportivilor și bistrițenilor, deopotrivă.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close