|

PNL Bistrița cere demararea unui referendum vizând cumpărarea de către primărie a stadionului „Jean Pădureanu”

-A A +A

PNL Bistrița cere demararea unui referendum vizând cumpărarea de către primărie a stadionului „Jean Pădureanu”
Pentru a rezolva rapid și definitiv situația Stadionului „Jean Padureanu” din Bistrița, Organizația Municipală PNL Bistrița propune consultarea rapidă a bistrițenilor prin referendum. Locuitorii municipiului Bistrița vor trebui să decidă dacă acest stadion, simbol al orașului și motiv de mândrie pentru oricine, merită să fie salvat. 

Primăria Municipiului poate rezolva această problemă, dar tărăgănează luarea unei decizii din frică, nepăsare sau poate, de ce nu, din complicitate. Soluții există, bani de asemenea, dacă analizăm cifrele, nu este o afacere păguboasă, din contră.
PNL crede că timpul vorbelor a trecut și trebuie trecut la fapte. De aceea, cerem primarului municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, să propună, în conformitate cu Legea nr. 5/2000, organizarea unui referendum local, cu o singură întrebare: „Vreți ca Municipiul Bistrița să achiziționeze Stadionul Municipal Jean Pădureanu”?
Pentru că această problemă este urgentă, grupul consilierilor PNL va solicita, la prima ședință de Consiliu Local, ca Primarul Municipiului Bistrița să dispună organizarea acestui referendum.

preşedinte PNL Bistrița,
Sorin Hangan  

Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului Gavrila Moldovan

Nu va grabiti cu initiativa deoarece inca mai sunt probleme cu clarificarea proprietarului. Astept de la PNL alte propuneri mai serioase,masuri pentru reducerea coruptiei
programe pentru a atrage medici in Bistrita si Nasaud, s.a. In final, stadionul se va putea cumpara, dupa caz, si printr-o Hot. Cons. Loc.

imaginea utilizatorului Bistritean

Si ce folos am avea daca acest stadion va fi "cumparat" de catre Primaria Bistrita , altul decat niste cheltuieli publice suplimentare bugetului local ? Sport public, nu inseamna doar o echipa de fotbal care alearga pe stadion dupa o minge si o " anumita " populatie care scuipa semintze si injura pe scaunele din tribune , spre deliciul primarului si consilierilor - microbisti de fotbal !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close