Rețea de apă și canalizare înnoită în curtea spitalului din Năsăud

-A A +A

Rețea de apă și canalizare înnoită în curtea spitalului din Năsăud
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  După fix trei decenii de la darea în folosință, Spitalului orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud i se primenește rețeaua de apă și canalizare din curtea interioară. Grație implicării managerului Daniel Marcu și directorului medical Nicolae Stan-Iuga, lucrările au debutat de câteva zile, în cadrul unei operațiuni necesare ținând cont de vechimea conductelor. ”Suntem sprijiniți în această investiție de câțiva oameni inimoși, care de altfel au sprijinit spitalul din Năsăud și cu alte ocazii. Pe această cale, țin să le aduc calde mulțumiri oamenilor de afaceri Ioan Scurtu, Nicolae Scurtu și Viorel Nașcu, precum și directorului Aquabis, Ioan Șandru, și șefului de zonă, Ionel Feciu”, a ținut să remarce medicul Nicolae Stan-Iuga.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (6 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Vizitator

  Frumos "exemplu" de prevenire a infectiilor domnule doctor director medical: in halat, cu stetoscopul dupa gat, langa gura de canal, apoi in spital la patul bolnavului. Intotdeauna pestele de la cap se impute.

  imaginea utilizatorului Nasaudean

  Atata vreme cat nu pune mana pe ceva colorat, nu se infecteaza....

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close