Meci pierdut la şase goluri diferenţă. CSM Bistriţa - SCM Craiova 19 - 25

-A A +A

Meci pierdut la şase goluri diferenţă. CSM Bistriţa - SCM Craiova 19 - 25
  CSM Bistriţa a jucat în deplasare, miercuri după-amiază, primul meci al noului sezon din Liga Naţională de Handbal Feminin (Liga Florilor), pe terenul echipei SCM Craiova. În ciuda evoluţiei bune în poarta CSM Bistriţa a Cristinei Sîntămărean, oltencele au reuşit să marcheze cu şase goluri mai mult decât jucătoarele noastre, fluierul final îngheţând tabela de marcaj la scorul de 25 la 19 pentru gazde.
  Cea mai bună marcatoare a CSM Bistriţa a fost Laura Pristăviţa, cu cinci goluri, urmată de Szilvia Szabo și Oana Chirilă, cu câte patru, Magdalena Paraschiv și Alexandra Orșivschi, cu câte două, Irina Ivan și Daniela Raţiu, cu câte un gol, potrivit paginii de Facebook a echipei bistriţene.
  Din păcate nu am debutat cu un meci foarte reușit, în care ratările din situaţii clare și-au pus amprenta asupra jocului. Să nu uităm totuși că am întâlnit o echipă care ne reprezintă în cupele europene și care și-a anunţat candidatura la un loc II sau cel puţin pe podium. Este una dintre echipele foarte bune ale campionatului, care din păcate astăzi a reușit să fie mult mai echilibrată decât noi și a ratat mai puţin. Este doar un debut, cu siguranţă vom arăta mai bine de la meci la meci. Mergem cu foarte mare încredere la Brăila, de unde sperăm să venim cu un rezultat bun”, a declarat antrenorul principal al CSM Bistriţa, Horaţiu Pașca.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close