Un bărbat a ars într-un incendiu provocat de explozia unei butelii, la Cireşoaia

-A A +A

Un bărbat a ars într-un incendiu provocat de explozia unei butelii, la Cireşoaia
foto: ISU "Bistriţa"
foto: ISU "Bistriţa"
  Un incendiu violent, provocat de explozia unei butelii, a curmat viaţa unui bărbat din Cireşoaia, miercuri seară, în jurul orei 20.00. La sosirea la faţa locului a pompierilor, victima, în vârstă de aproximativ 50 de ani, fusese deja scoasă din casă de către consăteni, cu arsuri pe cea mai mare parte a corpului, fără şanse de a fi salvat. Două echipaje de stingere de la Garda de Intervenţie Beclean au luptat cu flăcările, ce au cuprins o bucătărie de vară şi o anexă, pe o suprafaţă de circa 80 - 100 mp.
  „Intervenţia a avut un grad ridicat de dificultate, pentru că, în camera în care a avut loc deflagraţia, au rămas alte două butelii, ce puteau exploda în orice moment. Din fericire, pompierii au reuşit să scoată buteliile respective şi să evite producerea unei noi expozii. Incendiul a fost localizat și lichidat în mai puţin de o oră, iar casele de locuit din apropiere au fost protejate”, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.
  O a doua victimă, o femeie, a fost preluată de echipajul medical cu arsuri la o mână, find acum în afara oricărui pericol.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close