|

Solicitare de sprijinire a unui om bun, căruia i-a ars casa în totalitate

-A A +A

Solicitare sprijin pentru un om bun căruia i-a ars casa în totalitate
  În jurul orei 2.00, în noaptea de 6 spre 7 septembrie 2017, în localitatea Poiana Ilvei din județul Bistrița-Năsăud a avut loc un incendiu, în urmă căruia o casă cu toate anexele s-au făcut scrum. Proprietarul casei era Emil Patitu, un pensionar în vârstă de 76 ani, un om harnic, bun și blând, care toată viață lui a muncit ca să-și întrețină familia, să-și crească copiii, pentru ca apoi să se bucure de o bătrânețe liniștită. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost acumularea de căldură la o sobă din locuință - cu o zi înainte făcuse dulceață toată ziua, asta probabil a dus la supraîncălzire. A fost salvat în ultimul moment, înainte de a cădea tavanul în flăcări, de niște tineri aflați în trecere pe acolo. Pompierii veniți la fața locului au încercat doar să limiteze focul să nu se extindă la locuințele învecinate.
  Acum, după o viață de om în care a muncit cu drag, a rămas fără nimic. El și familia lui nu vreau să se plângă, însă noi trebuie să fim conștienți că pentru fiecare dintre noi anumite situații pot deveni momente de cumpănă și doar împreună putem să ieșim din impas. Această nenorocire care lasă pe drumuri un om bun, acum, când frigul bate la ușă, a venit după alte două care s-au petrecut în ultimii ani, în uma cărora dl Miluţ Patitu, așa cum îl știu toți sătenii, și-a înmormântat o fată aflată la o vârstă destul de tânără și soția.
  Pentru a-și construi un adăpost pentru iarnă, la solicitarea mai multor persoane din localitatea Poiana Ilvei, dorim să demarăm o campanie de strângere de fonduri. Cei care pot ajuta cu materiale de construcții sunt bineveniți, întrucât banii strânși vor fi folosiți în acest scop – construcția unei locuințe.
  Toți cei care doresc să se implice în această campanie și să sprijine familia, în măsura posibilităţilor, sunt așteptați în localitatea Poiana Ilvei, nr. 264, județul Bistrița-Năsăud, unde își are domiciliul persoana aflată în impas, sau prin transfer bancar pot trimite bani în unul din următoarele două conturi deschise la PATRIA BANK SA, SWIFT:CARP RO22, din Bistrița, str.Decebal, nr.2, titular cont PATITU EMIL:
  RO15 CARP 0060 0041 1017 RO01-pentru LEI
  RO44 CARP 0063 0041 1017 EU01-pentru EURO.
  Pentru toți cei care doresc să-l sprijine, dl Patitu Emil poate fi contactat la numărul de telefon 0787.655.937.
  Să ne gândim că oricui i se poate întâmplă așa ceva și să facem tot ce ne stă în putință pentru a-l ajuta. Merită tot sprijinul nostru, pentru că este un om bun!

  Vali Bălan,

  Bistrița

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close