(FOTO) Accident spectaculos la Năsăud: două mașini s-au făcut praf, după ce s-au ciocnit în fața unei vulcanizări

-A A +A

(FOTO) Accident spectaculos la Năsăud, din fericire fără victime: două mașini s-au făcut praf după ce s-au ciocnit în fața unei vulcanizări
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  A vrut să intre la o vulcanizare, însă a fost lovit de o mașină ce venea de pe contrasens. Este necazul pățit la Năsăud, luni după-amiază, în jurul orei 17.00, de un șofer din localitate, pe strada George Coșbuc (DN 17C). Aflat la volanul unui Volkswagen, năsăudeanul a fost izbit de o mașină de teren marca Audi, condusă de o tânără șoferiță din satul Perișor. După coliziune, mașina de teren s-a oprit în cauciucurile puse ca reclamă în fața vulcanizării, cauciucuri care au amortizat total ciocnirea cu un copac, dar și în duba patronului de la vulcanizare. Din fericire, cei doi conducători auto au scăpat teferi, pompierii sosiți la fața locului neavând altceva de făcut decât să curețe carosabilul de elementele sărite din caroserii, vehiculele fiind serios avariate. Daune, e drept mai puține, a suferit și cea de-a treia mașină, parcată pe trotuar. Polițiștii au demarat o anchetă pornind de la faptul că alcooltestul a ieșit negativ pentru ambii șoferi.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Cititor

  La modul cel mai serios... ceva nu-i in "regula" in zona Nasaudului... pe rutele catre Romuli si Sg Bai... Nu odata am fost in pericol sa fiu colizionat de tot felul de "soferi parati"... si foarte violenti la volan... ( si care aveau o privire de om beat, sau ca si ... dr.o.gatii ... ) . Ceva nu-i in regula cu 'ei"... si efectiv atentia politiei ar trebui mutata exclusiv in aceaste zone ... pe toate liniile .

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close