La Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud a început cel de-al 154-lea an școlar

-A A +A

La Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud a început cel de-al 154-lea an școlar
  Ziua de 11 septembrie a fost mai mult decât o zi obişnuită de toamnă, ea marcând începutul noului an şcolar. Sute de elevi au luat cu asalt cel mai prestigios liceu din Țara Năsăudului, bătrânul și respectatul Colegiu Național „George Coșbuc”, care ființează din 1863. Bucuria primei zile de şcoală, a regăsirii cu colegii, dar şi emoţiile bobocilor care au intrat pentru prima dată pe porțile instituției au contribuit la întipărirea acestei zile în mintea tuturor. Ceremonia a debutat la ora 9.00, cu o slujbă religioasă oficiată de părintele Florin Rusu, după care a luat cuvântul directoarea colegiului, profesoara de matematică Anca Cârcu, aceasta urându-le succes elevilor, iar profesorilor le-a transmis sănătate și putere de muncă. Seria discursurilor festive a inclus-o și pe reprezentanta Inspectoratului Școlar Județean profesoara Stela Pop, cea care, printre altele, a dat citire și mesajului ministrului Educației, Liviu Pop.
  La final, s-a prezentat lista cu clasele și diriginții, iar fiecare diriginte și-a strigat nominal elevii. La Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud vor învăța în noul an școlar 854 de elevi, în 31 de clase, dintre care patru sunt de ciclu primar, trei de cel gimnazial, iar restul sunt de liceu, acestea din urmă fiind cu profile Mate-Info, Filologie, Științele Naturii și Pedagogic.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (6 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Simion S.

  Foto: prof. Simion Strugar

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close