Spaţiu nou pentru biblioteca comunală din Parva

-A A +A

Spaţiu nou pentru biblioteca comunală din Parva
  Este pe cale să fie inaugurat noul sediu al bibliotecii comunei Parva. Aspectul a fost relevat marţi, de primarul Ioan Strugari, cel care pune în practică, astfel, o dorinţă mai veche a sa.
  „Este cunoscută importanţa cărţii în formarea spirituală a omului”, a motivat edilul investiţia susţinută din bugetul local.
  Obiectivul a fost amenajat la etajul unei clădiri anexă a sediului primăriei şi dispune de două camere: una dedicată în întregime cărţilor și una în care atracţia o constituie calculatoarele, ce vor fi conectate la internet.
  În câteva zile vom rezolva și problema calculatoarelor, pentru ca mai ales copiii și tinerii să se bucure de beneficiile lecturii într-un spaţiu complet nou. În plus, sper ca noua locaţie a bibliotecii să aducă un număr mare de utilizatori, aparţinând tuturor categoriilor de vârstă. Este un prilej să-i aducem la bibliotecă și pe adulţi, care evitau să împrumute cărţi când biblioteca funcţiona în școală”, a conchis primarul Ioan Strugari.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close