|

Sfârșit de vacanţă, început de școală în siguranţă!

-A A +A

Sfârșit de vacanţă, început de școală în siguranţă!
  Siguranţa în școli reprezintă o prioritate pentru poliţiștii bistriţeni, aceștia desfășurând activităţi de prevenire și informare a elevilor, cu ocazia începutului anului școlar.
  În perioada 4 - 29 septembrie a.c., Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, prin C.A.P.C., desfăşoară Campania naţională de prevenire a victimizării copiilor „Școala în siguranţă”. Campania este destinată creşterii gradului de informare a elevilor aflaţi la debutul anului școlar, în vederea reducerii riscului de victimizare și de implicare în fapte antisociale.
  La data de 11 septembrie a.c., școala și-a deschis porţile, iar copiii au pășit din nou în clase, nerăbdători să își revadă colegii și profesorii.
  Prima zi de școală a decurs fără probleme, pentru că poliţiștii au fost lângă copii, dascăli, părinţi, iar cei mici au respectat sfaturile oamenilor legii și: au mers spre școală doar prin zone circulate, au stat de vorbă doar cu persoane cunoscute, au evitat să aibă asupra lor obiecte de valoare.
  Zilnic, începând de luni, în drum spre școală, copiii au fost prudenţi și au circulat corect. Și aceasta deoarece poliţiștii au fost alături de ei și i-au învăţat că o zi fără incidente de circulaţie înseamnă: să traverseze fără să alerge și numai după ce în prealabil s-au asigurat că șoferii i-au văzut și au oprit, să circule cu bicicleta doar pe pistele special amenajate sau prin parcuri, să evite să asculte muzică la căști și să fie atenţi la drum.
  Vă mulţumim pentru că aţi respectat sfaturile poliţiștilor!

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Economic

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close