|

Vorbele zboară, scrisul... după ele. Oferim găzduire pentru creaţii, la adăpost de valul internetului

-A A +A

Vorbele zboară, scrisul... după ele. Oferim găzduire pentru creaţii, la adăpost de valul internetului
„Mesagerul de Bistriţa-Năsăud” îşi deschide paginile pentru cititorii săi cu înclinaţii literare. Ştiţi proverbul „Verba volant, scripta manent” (Vorbele zboară, scrisul rămâne), dar şi proverbele trebuie adaptate, căci e tot mai greu în ziua de azi pentru scris să rămână agăţat de prezent, măturat fiind de avalanşa de informaţii din mediul online, unde trăirea de acum e împinsă în jos de următoarea, până e scoasă de pe ecranul principal, unde gândurile se pierd dacă nu sunt semnalizate în această supraaglomerare de informaţii de sclipirea genialităţii sau de acel ceva indescriptibil care să le individualizeze şi să le „viralizeze” în reţea.
Aşadar, dacă vă străbate fiorul creaţiei şi nu-l vreţi risipit în imensitatea internetului, vă oferim şansa de a vă vedea gravate pe hârtie, în suplimentul lunar „Mesagerul literar şi artistic”, poeziile sau încercările din vastul domeniu al prozei. Vă oferim o şansă de publicare, nu garanţia publicării. Încurajăm în special tinerii să îndrăznească, alături de cei aflaţi în tinereţea creaţiei, la orice vârstă i-ar afla invitaţia noastră.
Aşteptăm textele pe email, la adresa [email protected], pe Facebook sau la sediul redacţiei, de pe strada Gheorghe Şincai nr. 37, însoţite de nume, vârstă, adresă şi de numărul de telefon. Textele nu vor fi returnate.

 

Aprecierea dvs: - Media: 4.5 steluţe (8 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului ady

Mesagerul literar şi artistic nu se mai poate citi în format electronic. De ce?

imaginea utilizatorului Barbier

Chiar dacă îmi place să citesc ce scriu alții, m-am săturat de postarea asta seculară.

imaginea utilizatorului katona illes

Nu s emai poate citi din cauza lui Soros!

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close