|

Ioan Peteleu: Dezastru! Așa arată după două zile. Sunteţi jalnici

-A A +A

Ioan Peteleu: Dezastru! Așa arată după două zile. Sunteţi jalnici
  De câteva zile se laudă unii din PSD că au găsit soluţii miraculoase la problemele pe care alţii din aceeași echipă nu le-au rezolvat în nouă ani. Nu că nu ar fi putut, ci doar pentru că nu i-a interesat. Ei nu circulă prin zonă.
  După ce proiectul de Hotărâre iniţiat de consilierii PNL privind luarea de măsuri urgente pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată din tot municipiul a fost ţinut o lună de zile în sertar de Creţu și pe urmă respins de majoritatea PSD-ALDE-UDMR în ședinţa de Consiliu Local din iulie, s-au gândit totuși că ideea trebuie exploatată și au trâmbiţat că vor face și vor drege multe și mărunte.
  Iată însă ce a ieșit. Priviţi și vă minunaţi! Așa au reușit să rezolve problema. Au transformat niște gropi în dale mișcătoare, în care, doar după două zile, poţi să-ţi tai cu ușurinţă cauciucurile. Nu mai vorbim de cum arată drumul în apropiere.
  Dacă numai atâta puteţi, plecaţi toţi acasă. După nouă ani de administraţie Creţu-PSD, aţi întors orașul ăsta în Evul Mediu. Degeaba vă lăudaţi cu măreţe realizări. Toate sunt ca cea din imagine. Sunteţi jalnici!

  consilier local PNL Ioan Peteleu

   

  Votează acum!

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Promotiiauto

  Din pacate, toata tara se indreapta spre evul mediu.

  imaginea utilizatorului Cititor

  Pai maaaaa... ati spus ca semaforizatzi trecerea CFR de pe DN 17/C ( spre Nasaud ) din str Lucian Blaga... si tot asa a ramas. Era macar un pas spre descongestionarea circulatiei din intersectia DN 17 cu 17/c ( dintre Unirea si Bistrita ) unde vesnic cozile de masini se intind uneori chiar din Centrul Unirii, pana la Hanul Bistrita , pentru ca valorile de trafic rutier sunt foarte ridicate pe DN 17/c, unde actualmente, nefiind alta "centrura, curea, aleie, sau drum ocolitor" ( cum dr.acu i-ati zice ) toata lumea circula pe acolo... si drumul este cu valori mult peste capacitatea de preluare ... iar prin semaforizarea trecerii CFR, masinile ar circula fluid cand nu trece trenul ( ca si asta trece spre si dinspre Bargau, doar de vre-o 3-4 ori / zi doar ) .

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close