Florin Urâte, despre Sângeorz-Băi sub administrarea PSD: Dintr-o staţiune turistică, un sat

-A A +A

Florin Urâte, despre Sângeorz-Băi sub administrarea PSD: Dintr-o staţiune turistică, un sat
Liberalul Florin Urâte, membru al Biroului Permanent Judeţean, a abordat joi, într-o conferinţă de presă a PNL Bistriţa-Năsăud, problema referendumului propus pentru demiterea primarului din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, constatând că PSD a derulat o administraţie „care a reuşit să facă dintr-o staţiune turistică un sat în mizerie, cu gunoaie, sub orice critică”. Nedumerirea lui Florin Urâte se leagă de faptul că există o comisie de dialog social la Prefectură şi nu s-a aflat nimic despre acţiuni de mediere între primarul Ogâgău şi partea comunităţii care a iniţiat organizarea referendumului. „Un consilier PNL a aflat de la o persoană că s-ar fi dat 50 de lei pentru o semnătură”, a spus Urâte.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

imaginea utilizatorului diosdado macapagal

dacă pleacă ogîgău / o să fie și mai rău

imaginea utilizatorului Vizitator

Ogagau nu avea ce cauta de la inceput ca primar in Sg. Bai. Cu antecedentele lui si cu istoricul pe care-l are inca din perioada cand era "mare om de afaceri" asta nu avea dreptul sa apara pe liste ca si candidat pa Primarie. Dar asa este cand cotizezi la Partid...si apoi ne miram cine ajunge in politica. Nu este vorba doar de PSD...si alte partide au acolitii lor, este de ajuns sa te uiti putin cine a ajuns in politica si in special cine ocupa locurile eligibile pe liste cand vin alegerile.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close