Un tânăr fără permis a scăpat maşina de sub control în plin centrul Bistriţei, ziua în amiaza mare

-A A +A

Un tânăr fără permis a scăpat maşina de sub control în plin centrul Bistriţei, ziua în amiaza mare
Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bistriţa, putea provoca o tragedie vineri, în jurul orei 13.00, în centrul municipiului. Autoturismul pe care îl conducea i-a scăpat de sub control, după ce tânărul a acroșat o mașină parcată pe sensul său de mers, pe strada Ursului, în apropierea intersecţiei cu Aleea Plopilor.
Martori oculari spun că impactul s-a produs la o viteză foarte mare, apreciată undeva în jurul a 80 de kilometri pe oră. În urma impactului, maşina a ricoșat în alte două autoturisme parcate pe strada respectivă, de cealaltă parte a drumului. Ca prin minune, din accident au rezultat doar pagube materiale. Evenimentul rutier s-a produs în apropierea trecerii de pietoni situate chiar în faţa unei școli, pe care din fericire nu se afla nicio persoană în momentul impactului, deși zona era destul de aglomerată. Ceea ce este mai grav, pe lângă pagubele materiale produse, e faptul că tânărul nici măcar nu are permis.
În urma verificărilor efectuate de poliţie, a rezultat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Rezultatul testului efectuat cu aparatul etilotest a fost negativ. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală. Cercetările se efectuează de către Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa. Urmează să fie audiaţi martori”, a precizat, cu privire la accidentul de vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, agent șef adjunct de poliţie Crina Sîrb.
Conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără deţinerea unui permis constituie infracţiune.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului ady

Articol de rahat. De parcă strada respectivă şi şcoala ar fi secrete de stat.

imaginea utilizatorului Balan Marius-ecologist

Nu stiti daca o fost lovit vreun COPAC ?Ar fi mare pacat !

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close