Fabrica ”Bodet & Horst” a donat sute de huse pentru saltelele spitalului din Năsăud

-A A +A

Donație de sute de huse pentru saltelele spitalului din Năsăud
 Un gest frumos și notabil a făcut, vineri, conducerea celei mai noi fabrici din orașul Năsăud, o companie germană ce are deschisă de circa doi ani o linie de producție în orașul academicienilor. Este vorba de ”Bodet & Horst Mattress Covers”, prestator de servicii în industria internaţională de saltele şi lider mondial în producția de stofe tricotate pentru învelitoarele de saltele, ce a donat 200 de huse de saltele spre folosul Spitalului orășenesc ”Dr. George Trifon” din localitate. Predarea s-a făcut în prezența managerului unității spitalicești, juristul Daniel Marcu, care a mulțumit călduros pentru gestul caritabil.

În primăvara am primit, din străinătate, un transport de saltele, iar acum aceste huse noi-nouțe vin să completeze fericit ”trusoul”. Drept pentru care țin să le mulțumesc din suflet acestor oameni cu suflet mare”, ne-a declarat Daniel Marcu, în incinta fabricii năsăudene. Aici lucrează circa 150 de oameni.

Aprecierea dvs: - Media: 3.7 steluţe (7 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close