Liga a IV-a: Adversari în meciul Năsăud - Telciu, frații Leah și-au împărțit punctele... frățește

-A A +A

Liga a IV-a: Adversari în meciul Năsăud - Telciu, frații Leah și-au împărțit punctele...frățește
foto: Mesagerul de BN
Frate, frate, dar fotbalul-i pe goluri. Cam așa stă situația în cazul lui Ionică și al lui George Leah, doi frați originari din satul Bichigiu, dar stabiliți în satul reședință Telciu, adversari în meciul de duminică după-amiază: Progresul Năsăud - Eciro Forest Telciu, contând pentru etapa a șaptea din Liga a IV-a, un lucru destul de rar întâlnit în sport. După ce au jucat încă de la juniori pentru Telciu, în acest sezon lucrurile s-au schimbat total: George a rămas la Eciro, iar Ionică s-a transferat la Năsăud, astfel că, duminică, a fost prima dată când au fost adversari. Purtând amândoi același număr pe tricou, 13, și fiind și căpitani de echipă, cei doi au dat-o la pace în privința rezultatului final, 1-1. 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close