Elevii Colegiului Silvic „Transilvania” Năsăud, pe podium la „Forest România”

-A A +A

Elevii Colegiului Silvic „Transilvania” Năsăud, pe podium la „Forest România”
  Campioni naţionali și medaliaţi cu bronz (o premieră pentru România) la Campionatul European de Competenţe în Silvicultură, membrii echipajului Colegiului Sivic „Transilvania” Năsăud și-au demonstrat din nou îndemânarea, recent, în cadrul târgului internaţional de utilaje şi echipamente forestiere „Forest România”, desfășurat în perioada 28 – 30 septembrie, la Zizin, în judeţul Brașov.
  În cadrul acestui eveniment, în data de 29 septembrie, a fost organizat, sub patronajul Asociaţiei Forestierilor din România - ASFOR, împreună cu Federaţia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului – FSLIL, Concursul Naţional al Fasonatorilor Mecanici, dedicat tinerilor între 16 şi 22 de ani. S-au înscris 23 de concurenţi de la licee silvice şi facultăţi de silvicultură din ţară. Structura concursului a constat în patru probe de mânuire a fierăstrăului mecanic. Reprezentanţii noștri au avut o prestaţie de excepţie, câştigând locul I prin elevul Hângănuţ Cristian, din clasa a XII-a B, şi locul II prin elevul Hutopilă Valerian, din clasa a XI-a B. Această întrecere a fost un preambul pentru Concursul Naţional de Competenţe în Silvicultură, ce se va desfăşura anul viitor la Brăneşti, în judeţul Ilfov”, ne-a informat, marţi, directorul Colegiului Silvic „Transilvania” Năsăud, profesorul inginer Cristian Cosma.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close