|

Ionuţ Simionca: Pe români îi interesează cine le rezolvă problemele, nu luptele interne din PSD

-A A +A

Ionuţ Simionca: Pe români îi interesează cine le rezolvă problemele, nu luptele interne din PSD
Ionuţ Simionca, deputat de Bistriţa-Năsăud, a susţinut miercuri o declaraţie politică de la tribuna Camerei Deputaţilor, în care a atras atenţia asupra luptelor interne din PSD pentru leadership şi supravieţuire, care nu fac bine românilor.
Pe români nu-i interesează cine câștigă, Dragnea sau Tudose, pe români îi interesează cine le rezolvă problemele, cine îi asigură că nu le cresc taxele și impozitele, cine îi asigură că nu le cresc accizele, cine îi asigură că primesc subvenţii la timp, cine îi asigură că documentele trimise la Bruxelles pentru finanţări europene sunt făcute bine”, a subliniat deputatul PMP.
Astfel, Ionuţ Simionca face un apel la colegii parlamentari din PSD să înceteze seria neadevărurilor și să evite aruncarea României într-o nouă criză politică, pentru a doua oară în mai puţin de trei luni: „Scoateţi pe piaţă sondaje care dezinformează cetăţenii, unele situează PSD-ul la peste 50 la sută, ne aşteptăm ca, în curând, să aveţi 120 la sută, nu aveţi limite atunci când minţiţi. Minţiţi, domnilor, minţiţi în fiecare zi, şi unii, şi alţii, nu știţi cum să vă scoateţi cămașa, nu aveţi curaj să recunoașteţi, ca niște bărbaţi, că programul de guvernare pe care vi l-aţi asumat nu funcţionează și continuaţi să dezinformaţi, să minţiţi românii și să distrugeţi această ţară”.
În declaraţia sa politică, deputatul constată cu îngrijorare că nimic nu funcţionează așa cum ar trebui, începând de la Guvern, unde minștrii absentează de la ședinţele săptămânale și sunt înlocuiţi de secretari de stat și unde, în ultimele luni, s-a ajuns să fie aproape 80 de angajaţi din Teleorman, ceea ce îl face pe acesta să afirme, ironic, că acest judeţ este cea mai productivă zonă a României când vine vorba de oameni capabili și buni profesioniști, pentru a înţelege faptul că Liviu Dragnea și-a angajat aproape 80 de prieteni la Palatul Victoria.
În situaţia în care se vorbește din nou despre remanieri, la doar câteva luni după învestirea acestui guvern, deputatul PMP Ionuţ Simionca le adresează o rugăminte politicienilor PSD: „Plecaţi, domnilor, plecaţi, remaniaţi-vă, domnilor, remaniaţi-vă, nu pârjoliţi acest pământ sfânt pentru care au luptat strămoșii noștri şi pe care doar păgânii l-au mai distrus așa! Noi vrem să trăim aici, vrem să ne creștem copiii, nepoţii în ţara noastră, vrem ca ei să aibă un viitor! Vouă nu vă pasă! Ne-am întors acasă să punem umărul, să schimbăm în bine şi să dezvoltăm România. În schimb, voi, cei de la guvernare, nu faceţi altceva decât să regresaţi, să vă întoarceţi în timp, să alungaţi românii din ţară, să-i forţaţi să plece de acasă pentru a-şi găsi un viitor mai bun!”.
Parlamentarul bistriţean și-a încheiat declaraţia spunând: „Să vă fie rușine că aţi distrus şi speranţele de normalitate ale românilor, să nu mai vorbim de visele românilor. Să vă fie ruşine! Toate acestea vi le spune, din suflet şi cu supărare, UN ROMÂN!”.

Biroul parlamentar al deputatului Ionuţ Simionca

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close