Ambasadorul britanic la București va dormi în stradă

-A A +A

Ambasadorul britanic la București va dormi în stradă
Ambasadorul britanic Paul Brummell va dormi, vineri seară, sub cerul liber, pentru a marca „Ziua internaţională dedicată oamenilor fără adăpost”. El se alătură, astfel, zecilor de voluntari ai organizaţiei caritabile Casa Ioana, care a iniţiat evenimentul de tip Sleep Out din București pentru a atrage atenţia asupra situaţiei persoanelor fără adăpost. Alături de ambasador se vor afla și alţi reprezentanţi ai comunităţii britanice din România, precum directorul British Council Romania, Nigel Bellingham, și președintele British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Charles Crocker.
Este pentru a doua oară când Casa Ioana organizează un astfel de eveniment. În acest an, voluntarii vor dormi sub cerul liber într-un spaţiu special amenajat în incinta Share Café, de pe strada Olari, nr. 8, din Capitală.
Numai în București se estimează că circa 5.000 de persoane nu au adăpost, dar cifrele ar putea fi mult mai mari. Alte persoane sunt nevoite să locuiască în spaţii supraaglomerate sau să se mute temporar la prieteni.

 

Aprecierea dvs: - Media: 1 steluţe (1 vote)

Comentarii

imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

"Asta" vrea sa ne arate mai degraba ce si cum fac romanii nostri, pe sub Podurile Londrei... !!!

imaginea utilizatorului Balan Marius-ecologist

Sa le dati un JINARS ca or raci !

imaginea utilizatorului Vizitator

Gusturile si inteligenta nu se discuta si acum nu vorbesc despre români, ci de cei care vor sa ne scoata ciobul din ochi, dar nu-si vad prăjinile lor.

Nu spun ca nu exista oameni fara adapost, dar Casa Ioana mai bine ar contribui la educatia copiilor, la a-i invata o meserie, cum sa se descurce si sa munceasca, ca este o mandrie sa fi pe propriile picioare si nu sa astepte de pomana si uite asa, mai sigur, avem oameni care nu stau cu mana intinsa, ci stiu cum sa-si faca o casuta, sa-si planteze o gradinutza (chiar si pe balconul blocului), sa nu astepte pomeni sau pe sfantul duh, ci ei sa fie minunea.

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close