Cererile pentru locuinţe sociale se depun din 1 noiembrie

-A A +A

Cererile pentru locuinţe sociale se depun din 1 noiembrie
foto: Primăria Bistriţa
Bistriţenii care au nevoie de o locuinţă socială o pot solicita, pentru 2018, începând de luna viitoare. Cererile se depun în perioada 1 noiembrie – 29 decembrie, potenţiali beneficiari fiind inclusiv chiriaşii al căror spaţiu locativ a fost restituit sau urmează să fie restituit fostului proprietar. „Anexa cu actele necesare întocmirii dosarului pentru locuinţă socială sau de necesitate se află la Primăria municipiului Bistriţa, Direcţia Patrimoniu, str. Gh. Şincai nr. 2. Relaţii suplimentare la telefon 0263/232.391”, anunţă Primăria Bistriţa.

 

Votează acum!

Comentarii

imaginea utilizatorului Balan Marius- ingijitor al Statului

Cei care inca asteapta de zece(10) ani eliberarea AUTORIZATIEI platite pt. casa lor si care nu mai vine, pot sa se inscrie la o locuinta sociala data de pesedeul din primarie?

imaginea utilizatorului Cititor din Bistrita

Asa maaa... dati-le casa gratis la toti ni.mu.rugii , care efectiv nu fac nimic pentru aceasta tzara, nu cotizeaza cu nimic la "banul public " si pe deasupra isi mai si distrug locuintele primite moca , dupa ce statul din banii publici le face , le modernizeaza si le doteaza cu toate cele !
De ce nu-i puneti sa participe efectiv cu mana de lucru la construirea lor , macar atata sa faca pentru aceasta comunitate cu "mana larga " , sa simta ca primeste ceva "moca" ... ?!
Nu sunt "rau " si nici invidios ... dar ar trebui toti cei care primesc locuinte "moca" sa fie in fiecare sambata chemati si obligati sa presteze activitati de administrare , curatenie si gospodarie publica in judetul de care apartin , sub coordonarea directa a Prefecturilor, Consiliilor Judtene sau al Primariilor pe raza carora exista aceste locuinte sociale .
Tinerilor nostri seriosi, hanici, muncitori si care ajunga la varsta la care isi intemeiaza o familie, cine le da o locuintza ( moca ) , daca nu sunt si nu fac parte din ... " cazurile sociale " ( adica tot felul de pu.tur.osi si nim.uru.gi fara nici o alta valoare sociala infara faptului ca au faptura umana ) ???

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close