(FOTO) S-au răsturnat pe mălăiște din cauza vitezei, la Feldru

-A A +A

(FOTO) Din cauza vitezei s-au răsturnat pe mălăiște, la Feldru
  Un tânăr din comuna Rodna s-a răsturnat cu mașina într-un lan de porumb de pe marginea DN 17D, aproape de intrarea în Feldru dinspre Ilva Mică. Accidentul s-a produs luni seara, în jurul orei 21.00, după ce tânărul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie și a pierdut controlul asupra autoturismului. În urma evenimentului rutier, a rezultat accidentarea ușoară atât a conducătorului auto, cât și a unei tinere pasagere, domiciliată tot în Rodna. Ambele victime au fost transportate cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Năsăud, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar poliţiștii au constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. La scoaterea mașinii din mălăiște au ajutat voluntarii SVSU Feldru.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.7 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Balan Marius- ingijitor al Statului

  Da batar o strans si cucuruzu ?

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close