(FOTO) Salva: Triplare hazardată, două mașini făcute praf, o victimă

-A A +A

(FOTO) Salva: Triplare hazardată, două mașini făcute praf, o victimă
  Chiar în ziua în care și-a cumpărat-o, și-a văzut mașina făcută praf. Este păţania unui tânăr din Ilva Mare, Andrei Florin S. (29 de ani), implicat într-un accident rutier marţi, în jurul orei 15.00, pe DN 17D, la ieșirea din Salva către Mititei. Potrivit declaraţiilor sale, ilveanul lucrează în construcţii și voia să ajungă la Chiuza pentru a prelua o lucrare de la un prieten, însă imediat după ce a trecut de calea ferată semaforizată, a dat să depășească cu Mercedesul un Opel ce staţiona pe marginea drumului, moment în care a fost depășit de o altă mașină, un Ford condus de o șoferiţă din Runcu Salvei, aceasta ștergându-i Mercedesul, care a fost proiectat în spatele Opelului. În urma coliziunii, șoferul Opelului, Zoltan V. (26 de ani, din Târgu Mureș), a fost rănit ușor, acesta refuzând transportul la spital, după ce a primit îngrijiri medicale într-o ambulanţă SAJ. Concluziile vor fi trase de poliţiștii rutieri din Năsăud, alcootestul ieșind negativ pentru toţi cei trei şoferi.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close