Magazinul Pepco din Năsăud, luat cu asalt la deschidere de zeci de cumpărători

-A A +A

Concernul polonez Pepco are magazin și în orașul Năsăud, începând de joi
  Joi dimineaţă, imediat ce şi-a deschis porţile, magazinul Pepco din Năsăud, situat pe strada Iulian Marţian nr. 9, a fost luat cu asalt de zeci de cumpărători curioși să afle oferta retailerului de tip discounter.
  Pepco se adresează întregii familii, în oferta magazinului fiind incluse piese vestimentare, încălţăminte și accesorii pentru bebeluși, copii, tineri și adulţi. Articolele disponibile sunt comode și cu un design modern, într-o varietate de modele, care acoperă toate stilurile. Pentru copii există și o secţiune de jucării și jocuri educative, puzzle-uri, cărţi de colorat și altele, cu ajutorul cărora copiii își vor dezvolta creativitatea și imaginaţia. Totodată, mămicile vor putea alege accesorii pentru îngrijirea și creșterea bebelușilor, precum și jucării special dedicate lor.
  Magazinul Pepco din Năsăud este o destinaţie potrivită şi pentru cei care își doresc ca locuinţa lor să fie un loc primitor. Decoraţiuni în tendinţe pentru orice spaţiu, soluţii de depozitare pentru un ambient ordonat și estetic, pături, cuverturi, articole pentru o bucătărie funcţională și multe alte obiecte care imprimă personalitate oricărui colţ al casei sunt propunerile Pepco. Totodată, doamnele și domnișoarele pot alege dintr-o gamă variată de produse de înfrumuseţare, precum lacuri de unghii, rimel, farduri și rujuri.
  Pepco a ajuns la Năsăud graţie omului de afaceri Pavel Sângeorzan, cel care a adus acasă la „academicieni” și supermagazinul de tip Lidl.
  Vă mulţumesc că aţi participat, astăzi, la deschiderea noului magazin din Năsăud. Este o investiţie importantă pentru acest frumos oraș și ne bucurăm din suflet că venim în întâmpinarea clienţilor zonei, dar și pentru crearea de noi locuri de muncă. Să dea Domnul să mai putem aduce firme de calitate la Năsăud”, ne-a declarat Pavel Sângeorzan.
  Prezent la festivitatea de deschidere a Pepco Năsăud, vicepreședintele Consiliului Judeţean Vasile Puica a ţinut să sublinieze, la rându-i: „Mă bucur că domnul manager Pavel Sângeorzan a mai deschis un magazin la Năsăud, în folosul cetăţenilor de pe Văile Someșului, Ilvelor, Rebrei și Sălăuţei. El vine ca o completare a supermagazinului Lidl și care funcţionează foarte bine. Felicitări și la mai mare!”.
  Printre invitaţii de onoare ai evenimentului s-a numărat și canotoarea Alina Pop, multiplă campioană europeană și mondială.
  Cu peste 600 de magazine în Polonia, Pepco a intrat pe piaţa din România în toamna anului 2014. În prezent, a ajuns să deţină o reţea de peste 100 de magazine în toată ţara și este discount retailerul cu cea mai rapidă expansiune în zona Europei Centrale și de Est.

  (articol publicitar)

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.2 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close