(FOTO) Un bărbat este în stare foarte gravă după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni din Năsăud. Autorul accidentului a fugit de la locul faptei (ACTUALIZARE)

-A A +A

(FOTO) Un bărbat este în stare foarte gravă după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni, la Năsăud. Autorul accidentului a fugit de la locul faptei
  În această seară, în jurul orei 18.30, pe strada George Coșbuc din Năsăud (DN 17 C), un localnic în vârstă de 57de ani a fost lovit pe trecerea pe trecerea de pietoni din apropierea fabricii Stellwag, autorul accidentului fugind de la locul accidentului. Victima se numește Marcel M., muncitor la fabrica Somplast ce locuiește pe strada Crucii, adiacentă DN 17 C. Starea lui este foarte gravă, fiind preluat în comă, după ce a suferit un șoc hemoragic, de echipajul SAJ pentru a fi transportat la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița. Deși în prima instanță, o femeie care a sunat la 112 anunța că omul a fost călcat de un camion, oglinda rămasă la locul accidentului demonstrează că bărbatul a fost lovit de un autoturism Audi de culoare albastru închis. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să-l identifice pe autorul accidentului. Vom reveni cu amănunte.

  ACTUALIZARE, ora 20.02:

  ”Un tânăr de 19 ani din Năsăud, în timp ce conducea un autourism pe raza localității, în direcția spre Salva, a surprins și accidentat un bărbat de 57 de ani, care ar fi traversat strada pe trecerea de pietoni. Tânărul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști. Conducătorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 57 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accientului”, ne-a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.
   

   

   

   
   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (5 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close