A murit bărbatul accidentat pe trecerea de pietoni din Năsăud. Vezi cum s-a petrecut tragedia

-A A +A

A murit bărbatul accidentat pe trecerea de pietoni din Năsăud. Vezi cum s-a petrecut tragedia
foto: Mesagerul de BN
Bărbatul accidentat vineri, în jurul orei 18.30, pe trecerea de pietoni de pe strada George Coșbuc din Năsăud a decedat. Victima (Marcel M., în vârstă de 57 de ani, din Năsăud), internată la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și-a pierdut viaţa în aceeași seară, aproape de miezul nopții. Potrivit medicilor, starea bărbatului a fost gravă încă din momentul internării, cu şoc hemoragic și politraumatisme, prognosticul medicilor fiind rezervat. Acum încadrarea dosarului penal întocmit tânărului năsăudean de 19 ani (Gabriel L., ce urmase Academia de Handbal Minaur Baia Mare și acum era student la Suceava, la Educație Fizică) care a provocat accidentul, va fi schimbată în ucidere din culpă și părăsirea locului accientului.

Pe de altă parte a ieșit la iveală și modul cum s-a produs accidentul. Potrivit martorilor, victima accidentului a început să traverseze pe trecerea de pietoni după ce o mașină a oprit pentru acordarea de prioritate (mașină ce se deplasa pe direcția Năsăud - Salva), însă din spate a venit Audi-ul cu pricina a depășit neregulamentar și l-a spulberat. Se pare că în momentul producerii accidentului, autorul, tânărul de 19 ani, vorbea la telefon. Acesta nici nu a oprit după producerea tragediei și a încercat să dispară, însă la strigătele unui martor la scenă cineva a pornit cu mașina în urmărirea celui ce încerca să se facă nevăzut și acesta din urmă a fost prins.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close