|

Dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fără permis și sub influenţa alcoolului

-A A +A

Dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fără permis și sub influenţa alcoolului
La data de 28 octombrie a.c., poliţiștii Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărbat de 34 ani, din Josenii Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
***
La data de 28 octombrie a.c., poliţiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au depistat în trafic un bărbat de 48 ani, din Teaca, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DJ 173, prin Ocniţa. În urma verificărilor efectuate, poliţiștii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
***
La data de 28 octombrie a.c., poliţiștii din cadrul Poliţiei orașului Sângeorz-Băi au identificat în trafic un bărbat de 69 ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism, prin localitate, fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
***
La data de 29 octombrie a.c., poliţiștii din cadrul Poliţiei orașului Sângeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat de 32 ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără a deţine permis de conducere. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
***
La data de 29 octombrie a.c., poliţiștii din cadrul Poliţiei orașului Beclean au depistat un bărbat de 30 ani, din Șieu-Odorhei, în timp ce conducea un autoturism prin localitate aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
***
La data de 29 octombrie, poliţiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat de 52 ani, din Maieru, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17D, prin Anieș, fiind sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close