Două incendii într-o singură zi. Un copilaș din Ocniţa a avut nevoie de ajutorul paramedicilor

-A A +A

Două incendii într-o singură zi. Un copilaș din Ocniţa a avut nevoie de ajutorul paramedicilor
Pompierii bistriţeni au intervenit, luni, pentru stingerea a două incendii. Astfel, în satul Șieu, la orele amiezii, a izbucnit un incendiu la un adăpost de animale, mai precis la un grajd. Potrivit Ionelei Gherghel, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, incendiul a afectat 60 de metri pătraţi, fiind lichidat după intervenţia a două autospeciale cu apă și spumă de la Bistriţa și a voluntarilor SVSU de la Șieu, Șieuţ și Monor. La faţa locului a ajuns și o ambulanţă SMURD, deşi nimeni nu a fost rănit. O oră și jumătate mai târziu, un apel prin 112 anunţa flăcări la o casă de locuit din satul Ocniţa, ce aparţine de comuna Teaca. Concret, incendiul se manifesta la casa parohială, în încăperea centralei termice, în ajutor venind autospeciale de la Bistriţa, Lechinţa și Teaca. Echipajul de Prim - Ajutor Lechinţa a trebui să acorde îngrijiri medicale unui copilaș în vârstă de 1 an și trei luni. Aflat încă în evaluare, copilul ar putea fi transportat la UPU Bistriţa, dacă va fi nevoie.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close