|

Start pentru cumpărături la Expo Bistriţa „Toamna Aurie”

-A A +A

Start pentru cumpărături la Expo Bistriţa „Toamna Aurie”
O nouă ediţie a „Expo Bistriţa - Toamna Aurie” debutează miercuri, 1 noiembrie 2017, în cortul din Piaţa Centrală și în zona pietonală din faţa acestuia. Oferta este bogată, vizitatorii având opţiuni diverse în achiziţionarea de produse de sezon: îmbrăcăminte, încălţăminte, produse naturiste, dulciuri, produse alimentare, artizanat, flori, pomi și plante de grădină.

Fie că vrei să-ţi înnoiești garderoba, să faci un cadou celor dragi sau, pur și simplu, să-ţi faci o bucurie, timp de cinci zile „Expo Bistriţa - Toamna Aurie” îţi oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de bunuri de larg consum.
Începând de miercuri, 1 noiembrie 2017, timp de cinci zile, până duminică, 5 noiembrie, centrul municipiului va fi animat de Expoziţia „Toamna Aurie”, organizată de Camera de Comerţ și Industrie Bistriţa-Năsăud, în parteneriatul consacrat cu Primăria Bistriţa.
Aflată la cea de a 29 -a ediţie, expoziţia din această toamnă aduce în faţa publicului larg peste 40 de expozanţi, societăţi și mici artizani, producători și comercianţi din întreaga ţară. Vor putea fi achiziţionate o gamă largă de produse din următoarele categorii:
Bunuri de larg consum: confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie, lenjerie, bijuterii şi accesorii, decoraţiuni interioare şi exterioare, articole de uz casnic, articole diverse;
Sweet, Bio & Beauty – produse naturiste, suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale;
Grădina – plante şi puieţi, arbuşti, obiecte decorative pentru grădină, mobilier de gradină, produse din domeniul agricol;
Artizanat şi produse tradiţionale;
Alimentaţie Publică.

Publicul de toate vârstele este aşteptat în cortul din Piaţa Centrală și în zona pietonală din faţa acestuia, să beneficieze de produsele expuse.

Program de vizitare:
miercuri, 1 noiembrie - orele 12.00 – 19.00
joi, 2 noiembrie – sâmbătă, 4 noiembrie - orele 9.00 – 19.00
duminică, 5 noiembrie - orele 9.00 – 14.00.

Camera de Comerţ și Industrie Bistriţa-Năsăud

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close