Un crater apreciabil, cu apă sărată, a apărut pe un teren agricol din Nimigea

-A A +A

Un crater apreciabil, cu apă sărată, a apărut pe un teren agricol din Nimigea
  Satul Nimigea de Jos are potenţial precum... Băile Figa. O arată un crater cu apă sărată apărut, de luna trecută, în zona Bratoșa, pe terenul agricol ce aparţine fostului director al Casei de Cultură din Năsăud, profesorul Pahone Pop.
  Aspectul ne-a fost relevat marţi, de către primarul Mircea Runcan, chiar la locul cu pricina. Craterul are un diametru de aproape 6 metri și o adâncime de peste 4 metri.
  „Pur și simplu a apărut peste noapte, însă, geologic vorbind, cu siguranţă acest crater are legătură cu stratul de sare al perimetrului, în apropiere dăinuind de decenii bune. Noroc că surpătura nu a făcut victime, terenul fiind cosit an de an de Pahone. Mai în glumă, mai în serios, i-am spus acestuia că poate să facă aici o nouă Figă, cu fonduri europene. Mi-a răspuns că se mai gândește...”, ne-a declarat primarul Mircea Runcan.
  Potrivit edilului, este primul incident de acest fel petrecut în comuna Nimigea.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  imaginea utilizatorului Balan Marius-ecologist

  No aici sa se faca un WONDERLAND cu apa sarata nu pe pasunea din UNIREA unde vrea primaru !

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close