Expoziţia cu vânzare „Toamna Aurie”, până duminică. Inaugurarea, cu politică şi ciupeli

-A A +A

Expoziţia cu vânzare „Toamna Aurie”, până duminică. Inaugurarea, cu politică şi ciupeli
  Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bistriţa-Năsăud a inaugurat miercuri, în cortul din Piaţa Centrală, expoziţia de bunuri de larg consum „Expo Bistriţa – Toamna Aurie”, care va rămâne deschisă până duminică.
  Invitaţii preşedintelui CCI, Vasile Bar, au fost vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vasile Puica, subprefectul Ciprian Ceclan Oprea şi viceprimarul Bistriţei, Cristian Niculae.
  Vorbind despre stabilitatea economică, Vasile Bar a intrat direct în politică: „Îmi doresc un 2018 cu mai multă stabilitate din partea Guvernului. Vreau să cred că nu vor fi ezitări de genul split TVA sau alte măsuri care au bulversat stabilitatea economică în anul acesta. În acelaşi timp, mă întristez de ce am citit ieri (marţi, n.r.), în ziar, declaraţia domnului Chiţoiu, ex-ministru, spunând că în instituţiile publice din 100 de angajaţi lucrează doar 60, nu ştiu dacă o fi chiar aşa. E cert că e o supradimensionare şi aceasta am spus-o şi eu acum şase luni. Trebuie să revenim la realitate, deoarece cheltuielile din sectorul public apasă extrem de mult asupra sectorului privat. Măsurile luate anul acesta de creştere a preţului utilităţilor nu au fost de bun augur şi nu sunt de bun augur, deoarece pun presiune pe mediul economic”.
  Vasile Bar a încheiat dorindu-şi un 2018 mult mai predictibil şi mult mai stabil, iar expozanţilor le-a dorit cât mai mulţi cumpărători.
  Viceprimarul Cristian Niculae, referitor la consideraţiile asupra programului de guvernare, a spus că Executivul trebuie lăsat să lucreze şi „să-l evaluăm după 2, 3 ani”, iar legat de faptul că nu s-ar lucra în instituţiile de stat, acesta a precizat că la primărie ar mai trebui făcute angajări, „dar legea nu permite”.
  Vicepreşedintele CJ Vasile Puica şi-a plasat mesajul în afara universului politic: „Vreau să le mulţumesc şi eu expozanţilor şi să le aduc un cuvânt de mulţumire lor, direct producători, în contact direct cu cetăţeanul. Le doresc târg bun, iar cetăţenilor, o aprovizionare sănătoasă”.
  În schimb, subprefectul Ciprian Ceclan Oprea a aruncat mingea în curtea mediului de afaceri şi a spus că doreşte „ieşirea agenţilor economici din zona gri”, după care a urat succes ediţiei a 29-a a târgului...
  În altă ordine de idei, adică revenind la ale noastre, producătorii participanţi la expoziţie oferă o gamă largă de produse, precum îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii sau plante ornamentale, bistriţenii fiind aşteptaţi miercuri până la ora 19.00, de joi până sâmbătă, între orele 10.00 - 19.00, iar duminică, până la ora 14.00.

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close