Mariana și Ionuț, Miss și Mister de Feldru

-A A +A

Mariana și Ionuț, Miss și Mister de Feldru
  Vineri, Liceul Tehnologic din Feldru și-a sărbătorit bobocii în cadrul tradiționalului bal, eveniment găzduit de sala de spectacole a Centrului Afterschool. Organizatorii balului au fost elevii claselor a X-a, care le-au pregătit momente deosebite sărbătoriților zilei, colegii din clasele a IX-a.

  Șase perechi, uimitoare şi dornice de a arăta juriului şi spectatorilor că titlul de Miss & Mister li se cuvine, au fost trecute "pe sub furcile caudine" ale unor probe captivante, dar dificile. Cu dezinvoltură, picurând umor elevat în discursul artistic, actorii au fost niște cuceritori de îndelungate aplauze. Juriul a fost în mare cumpănă, dar a decis în acord cu multe dintre opțiunile spectatorilor. Titlul de Miss Boboc i-a fost acordat elevei Mariana Pădure, iar titlul de Mister Boboc, lui Ionuț Șofroni.

  La final, toți concurenții au primit premii, flori și diplome. Activitatea a fost coordonată de consilierul educativ al liceului, profesoara Claudia Portius, diriginții claselor a X-a: Viorica Iloaie și Marius Epure. Pentru seara minunată, conducerea instituției de învățământ a dorit să îi felicite atât pe organizatori, cât și pe boboci. ”Am luat parte la un eveniment foarte frumos, bine organizat și, pe această cale, țin să le mulțumesc colegilor implicați, pentru tot efortul depus”, a ținut să sublinieze profesorul Călin Sbârciu, directorul liceului.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close